Padažas - marinatas "Naga Jolokia" aštrus
Padažas-marinatas “Naga Jolokia” pagamintas iš to paties pavadinimo paprikų, kurios laikomos viena aštriausių paprikų rūšių visame pasaulyje. Taip pat, šios aitriosios paprikos yra labai skanios, tačiau dėl savo ekstremalaus aštrumo tikrasis naga jolokia paprikų skonis lieka nepastebimas. Kad galėtumėte pajusti šį skonį ir juo mėgautis, specialiai buvo pagaminta švelniausia šio padažo versija. Žinoma, jis vis tiek labai aštrus, tad padažo kiekį patiekaluose rekomenduojame rinktis atsakingai.
• Dera mėsainiuose, mėsos ir jūsų gėrybių patiekaluose, sriubų, padažų ir troškinių gamyboje.
• Sudėtis: vanduo, naga jolokia aitriosios paprikos, habanero aitriosios paprikos, druska, cukranendrių cukrus, acto rūgštis, tirštiklis (ksantano guma), česnako milteliai.